19 October 2013

My Life in Pictures - Events and Food

Hi cuties ^^! It's time for another my life in pictures blogpost. It has been a while since my previous one. Today i'm going to show you what I've been doing for the past few weeks. I went to a few events, celebrated my birthday and more...! All pictures are from my instagram account, Kawaiipeachies, follow me there if you haven't done so.

DUTCH: 
Hallo cuties ^^! Het is tijd voor een nieuwe my life in pictures blogpost. Het is alweer een tijdje geleden sinds ik de laatste had geschreven. Vandaag zal ik laten zien wat ik de afgelopen weken gedaan heb. Ik ben naar een paar events gegaan, ik heb mijn verjaardag gevierd en meer... Alle foto's waren ook al gepost op mijn instagram account, KawaiiPeachies, volg me daar als je dat nog niet gedaan hebt. 


A few weeks ago I went to the Zenner event which was held at a theater in Amsterdam. Zenner is a brand that sells hair accessories at local drugstores in The Netherlands. I wrote a separate blogpost about the event, visit this blogpost if you want to read it. After the event I went to H&M and bought a few stuff there, I also took a few snapshots of my OOTD that day haha ^^. I received heaps of compliments after posting this on my instagram. Thank you girls <3!

DUTCH:
Een paar weken terug was ik naar het Zenner event gegaan die gehouden werd bij een theater in Amsterdam. Zenner is een merk dat haaraccessoires verkoopt bij bekende drogisten in Nederland. Ik heb apart een blogpost over het event geschreven, bezoek de blogpost als je het wilt lezen. Na het event was ik nog even naar de H&M gegaan en een paar dingen gekocht. Ik had een paar foto's gemaakt van mijn OOTD van die dag haha ^^. Ik had super veel complimentjes ontvangen na het posten van de foto. Dank je wel <3! .
.
Last month was my 24th birthday and I celebrated it with my family. We decided to have some Chinese hot pot at home. I was craving for some sashimi as well, so I bought some salmon so that we could have that as the starter haha, weird combination but it was nice ^^.

DUTCH: 
Vorige maand was mijn 24e verjaardag en ik had het gevierd met mijn familie. We besloten Chinese hotpot te eten thuis. Ik had erg trek in zalm sashimi, dus besloot ik wat zalm te halen bij de visboer en hadden we dat als onze voorgerecht, een rare combinatie maar wel super lekker ^^! 


.
After a week or so, I went shopping on Glamour Day in Amsterdam. Glamour Day is THE DAY where you are able to get 20% off at lots of clothing stores when showing the Glamour magazine of the previous month. Unfortunately I didn't purchase anything that day.....

DUTCH:
Na een paar weken, was ik gaan shoppen op Glamour Day in Amsterdam. Glamour Day is DE DAG waar je 20% korting krijgt bij vele kledingwinkels op vertoning van de vorige Glamour tijdschrift. Helaas, had ik niets leuks gezien die dag dus had ik niets gehaald. 

.
I also went to the opening of the new ZARA store in Amsterdam. It's super large and has 3 floors, it really felt like heaven when I was there hahah. It was HUGE o.o and ZARA is my favourite store so I was so happy that it re-opened again. I only purchased 1 pair of jeans that day, I will probably go back next week or so to see if they have any new stuff. Who is a ZARA addict as well?

DUTCH : 
Ik was ook naar de opening gegaan van de nieuwe ZARA winkel in Amsterdam. Het is super groot met wel 3 verdiepingen. Het voelde echt goddelijk toen ik daar was hahah. Het was ZO GROOT o.o! Zara is trouwens wel mijn favoriete winkel dus ik ben echt blij dat het weer open is. Op die dag had ik alleen maar 1 nieuwe broek gehaald, ik zal er waarschijnlijk volgende week weer langsgaan om te kijken of ze nieuwe spulletjes hebben. Wie is ook een ZARA addict hier? 

.
One of my recent hauls is the famous Clarisonic MIA 2! YAYYY! I was soooo happy when I bought this since I got it for a nice price as well. It was only €100.- including 2 brush heads, super cheap right ^^? I've been LOVING this product so far and a review about this tool will be online soon! Stay tuned for it!

DUTCH: 
1 van mijn recente aankoopjes is de beroemde Clarisonic MIA 2! YAYYY^^! Ik was zoooo blij toen ik dit kocht omdat het echt een koopje was. Ik had hem voor €100.- gekocht inclusief 2 losse borstels, super goedkoop toch? Ik ben tot nu toe echt dol op dit product en ik zal zeker nog een review hierover schrijven! It's coming soon! 

.
Last week I went to the restaurant Miss Korea in Amsterdam, which is an all you can eat restaurant where you can eat Korean as well as Japanese food. You could also grill the food yourself. The food looks nice on the pictures but the quality was just ok. It was crowded there so it's important to book a table in advance. If you are interested, visit their website at: http://www.misskorea.nl.

DUTCH:
Vorige week was ik naar de restaurant Miss Korea gegaan in Amsterdam. Het is een all you can eat restaurant waar je zowel Koreaans als Japanse gerechten kan eten. Je kon ook je eigen eten grillen op z'n Koreaans. Ik vond de kwaliteit op zich wel ok, maar ik heb wel betere gegeten. Van te voren een tafel reserveren is zeker aan te raden omdat het er erg druk was. Als je ge├»nteresseerd bent kan je naar hun website gaan op http://www.misskorea.nl


This was it for today ^^ i hope you liked the summary of my previous weeks. Until next time!

SHARE:
connect with me on
© Memorable Days : Beauty Blog - Korean Beauty, European, American Product Reviews. all rights reserved. design by pipdig