07 September 2013

My Life in Pictures - Topshop Opening in Amsterdam

Hi all ^^. I wanted to post this blogpost way earlier but I didn't have the time to do so. A few days ago I went to the Topshop & Topman opening in Amsterdam. It's a shop in shop at the warehouse Bijenkorf.  There was a DJ, champagne and goodie bags to celebrate the opening. It was super crowded and there were many fashion bloggers there as well. I was there too and I took a few shots with my iphone for you girls.

Dutch : 
Hai Hai ^^. Ik wilde deze blogpost al eerder plaatsen, maar ik had helaas geen tijd ervoor om dat te doen. Een paar dagen terug was ik naar de opening gegaan van Topshop & Topman in Amsterdam. Het is een shop in shop bij de Bijenkorf. Er was een DJ, champagne en goodie bags werden er uitgedeeld om de opening te vieren. Het was super druk en veel fashion bloggers waren aanwezig. Ik was daar ook en ik heb een paar foto's gemaakt voor jullie. 
.
It's a Topshop London bus!


.
.

.
.

.
..
.

.
It was fun that I was able to go to the opening of the shop. I didn't buy anything while I was there since I didn't see anything which I really liked. However, I will definitely go back there in the future. The prices seems to be a bit lower than on their website as well, so that's a plus ^^. Make sure to visit Topshop at the Bijenkorf in Amsterdam on the 1st floor!

Dutch : 
Ik vond het erg leuk om bij de opening aanwezig te zijn. Ik had helaas niets leuks gezien tijdens de opening dus ik had niets gehaald. In de toekomst zal ik zeker vaker ernaartoe gaan. De prijzen leken ook iets lager dan op hun website, dus dat is zeker een voordeel voor ons. Als je bij de centrum bent in Amsterdam moet je er zeker even langs! Het is bij de Bijenkorf op de eerste verdieping. 
SHARE:
connect with me on
© Memorable Days : Beauty Blog - Korean Beauty, European, American Product Reviews. all rights reserved. design by pipdig